ŠTO JE TROKUT?

Inkubator za poduzetništvo i nove tehnologije Trokut novo je sjecište, odredište i srce grada Šibenika. Supermoderni coworking i poduzetnički prostor namijenjen je prvenstveno startupima, freelancerima i digitalnim nomadima u IT industriji kao i edukaciji svih dobnih skupina u području IT-a.

 

Trokut Šibenik pokreće svoju treću za redom Trokut Digital NEET Akademiju – Data Science, namijenjena mladim nezaposlenim osobama koje nisu u sustavu obrazovanja.

Klikni na link za više informacija

 

 

Trokut Šibenik se prostire na dvije etaže ukupne površine 2.084 metara četvornih te je suvremeno opremljen. U samom centru je coworking prostor, fleksibilni uredski prostori, Fab lab radionice, dvorane za sastanke, učionica, kabine za razgovore i drugo. U Trokutu će se održavati razni eventi, konferencije, predavanja i pokrenut će se poduzetnički inkubator.

COWORKING

U Trokutu se nalaze zasebni uredi i coworking prostor gdje će svatko moći odabrati svoje radno mjesto i postati dijelom poduzetničke zajednice.

Na raspolaganju imaju dvorane za sastanke, WiFi/LAN, 12 kabina za razgovore, FabLab, kutak za odmaranje, besplatni parking, a cijelo vrijeme će imati podršku osoblja Trokuta.

Trokut na mjesečnoj razini organizira networking prilike koje će uključivati meetupe, seminare, hackathone i slične prilike za razmjenu iskustava startupa. Coworking Trokuta je zajednica poduzetništva u srcu Šibeniku.

DODATNI SADRŽAJ
PODUZETNIČKI INKUBATOR

Trokut Inkubator jedan je od elemenata šibenskog StartUp Support sustava. Trokut provodi programe i projekte inkubatora namijenjenih Startup projektima. Poduzetnici početnici, kao i postojeće tvrtke s novim poslovnim projektima, dobit će sljedeće usluge u Trokut Inkubatoru:

Mjesto u Trokut
coworking prostoru
Networking – povezivanje
poduzetnika i investitora

ZA VIŠE INFORMACIJA PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

TESTIMONIALS
trokut_250x250