DIANA
MUDRINIĆ

direktorica

diana@trokut.eu
+385 22 500 200

Diana Mudrinić na Sveučilištu u Zagrebu 2014. godine je diplomirala politologiju cum laude. Po završetku studija, upisuje specijalizaciju smjer javnih politika, na Vrije Universiteit Amsterdam te u ljeto 2015., uspješno diplomira na temu analize EU politika. Od studentskih dana, Diana je radila u Hrvatskom Telekomu i u T-Mobile Nizozemskoj gdje je pokrivala područja prodaje, project managera kao i korporativne strategije i planiranja..

Tijekom studija u Amsterdamu stažira u ulozi pravnog asistenta sudskog Registra, kao dio Međunarodnog suda o zločinima protiv čovječnosti u Indoneziji 1965. Godine 2015. sudjeluje na Master Classu Geoffrey Nice Foundation na temu: Pravo, Povijest, Politika i Društvo u kontekstu zločina protiv čovječnosti i genocida. Bila je stažist u Europskom Parlamentu, a za vrijeme života u Bruxellesu osnovala je Udrugu koja se bavila migrantskim pitanjem

Po završetku staža u EP-u vraća se u Hrvatsku i postaje uključena u startup scenu te počinje raditi u prvom coworking prostoru u Zagrebu-HUB385. Tijekom svog rada u HUB385 razvija i implementira HUB385 Academy, osigurava različite izvore financiranja, vodi najveći regionalni tech festa Brave New World i sudjeluje na raznim radnim panelima i radionicama.

Tijekom rada u HUB385 Diana je bila aktivni član u Radnoj skupini za izradu Strategije razvoja Urbane aglomeracije Zagreb za razdoblje do 2020. godine, te u Radnoj skupini za informacijske tehnologije Hrvatske udruge poslodavaca.