stanari

Stanari Urbanog inkubatora Grada Šibenika danas su posjetili Centar za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut kako bi se pobliže upoznali s projektom čiji se završetak očekuje u rujnu ove godine.

Njih desetak, uz stručno vodstvo, razgledalo je budući centar, a predstavnici Grada Šibenika odgovarali su na sva pitanja koja su ih zanimala.

Inače, Centar za poduzetništvo i nove tehnologije ‘Trokut’ novo je poduzetničko odredište  grada Šibenika. Supermoderni poslovni inkubator namijenjen je prvenstveno malim i mikro poduzetnicima u IT industriji kao i edukaciji svih dobnih skupinama u informatičkim vještinama.

Na više od 2000 kvadrata Trokut će po posebno povoljnim uvjetima od jeseni poduzetnicima ponuditi 28 funkcionalnih, suvremeno opremljenih jedinica, fleksibilne prostore, Fab lab radionicu urede, kabine i mnoštvo drugih popratnih sadržaja.

Za izgradnju Centra Grad Šibenik je osigurao 20 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz Operativnog programa Europske unije „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020″ te ostatak financirao vlastitim sredstvima.